Pótvizsgák

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom, hogy iskolánkban a javítóvizsgára kötelezettek részére, előkészítőt tartunk 2020. augusztus 24-25-én délelőtt. A vizsga napja augusztus 26-án 9:00 órakor lesz az intézményben. Kérem keressék a szaktanárt, miből kell készüljön a gyermek nyáron.

Tisztelettel: Beck László
intézményvezető

NYÁRI ÜGYELET!

Tájékoztatom , hogy  iskolánkban nyári ügyeleti napokat tartunk. Kérem ezeken a napokon 9-13:00-ig keressenek kérdéseikkel, problémáikkal. 

Június 24., július 8., július 22., augusztus 5., augusztus 19.

Tisztelettel:    Beck László intézményvezető 

A rendőrségi hírlevelek címlistáin szereplő természetes és jogi személyek adatainak kezelésével kapcsolatos 29000-148/242/2018. RAV számon nyilvántartott „Érintetti tájékoztató”-t a következő linkre kattintva tekinthetik meg: http://www.police.hu/adatvedelmi-tajekoztatok/hu!a-rendorsegrol!adatvedelem!bunugy!bunugyi-szakterulethez-kapcsolodo-adatkezelesek!bunugyi-hirlevel

Tanévzáró ünnepély

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom, hogy iskolánkban a tanévzáró ünnepélyt 2020. június 19-én 09:00 órakor tartjuk. Annak érdekében, hogy mindenki számára egy kellemes, jó hangulatú búcsúzás legyen, kérek mindenkit a járványügyi helyzet miatt, a kötelező távolságtartásra. Köszönöm megértésüket!Reményeim szerint szabadtéren, az első udvarban tartjuk az ünnepélyt. Nagy tér és padok várják Önöket.

Beck László